Башар Рахал носи половинката си Райна Караянева на ръце и я гледа като

...
Башар Рахал носи половинката си Райна Караянева на ръце и я гледа като
Коментари Харесай

Башар Рахал гледа Райна като писано яйце

 Башар Рахал носи половинката си Райна Караянева на ръце и я гледа като принцеса, настояват близки от обкръжението им. Актрисата не била примерна стопанка и се налагало Башо да " върти “ семейството, до момента в който Райна имала едно-единствено обвързване – да краси дома. 

Караянева неотдавна сама призна в " На кафе “, че не обича да си губи времето в почистване и нареждане на къщата си. Башар обаче нямал проблеми с това. Същото се отнасяло и до готвенето – Райна предпочитала да хапват на открито или да си взимат храна за у дома. 

Рахал бил умел готвач и постоянно самичък приготвял вечерята, с цел да улесни половинката си. Така артистът се оказва мъж фантазия – като се изключи че готви и чисти у дома, глези половинката си и с екзотични почивки. 

Единственият проблем на Райна били хотелите по местата, които посещавали. Последната им отмора в Тайланд се оказала истински призрачен сън за Караянева, защото било цялостно с хлебарки. След като не била удовлетворена от почистването на камериерката, се наложило актрисата сама да почисти стаята до искра и да напръска против инсекти, твърди " Хотарена ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР